Informatie

kids read

girl painter

Even voorstellen...

Mijn naam is Brenda Baatenburg de Jong. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Justin van 14 en Dahné van 10 jaar. Voordat ik ben gestart met de gastouderopvang heb ik 15,5 jaar gewerkt bij de kinderopvang in Stadskanaal.

De drive achter Sproet

De reden om te starten met mijn gastouderopvang is voornamelijk dat ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken. Kinderen raken mij omdat ze zo open en eerlijk zijn. Zelf vind ik het fijn om de kinderen een veilig en geborgen gevoel te geven, het gevoel van thuis zijn. Een plek waar de kinderen in hun element zijn en zich welkom voelen. Ik haal veel voldoening uit het spelenderwijs omgaan met de kinderen.

bee painter

Wat heeft Sproet uw kind te bieden?

Door te kiezen voor kleinschalige opvang, heb ik persoonlijke aandacht voor uw kind. En kan ik vanuit deze setting op een hoger niveau, ontwikkelingsgericht werken met uw kind.  De activiteiten die ik uw kind aanbied zijn afgestemd op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van uw kind. Daarnaast werk ik met oefeningen en activiteiten die de taalontwikkeling van uw kind bevordert.

Openingstijden, tarieven, en belangrijke links

Gastouderopvang Sproet is geopend van maandag tot en met vrijdag van 6.30 uur tot 18.30 uur. Daarnaast is Sproet officieel geregisteerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP), waardoor het ook mogelijk is om aanspraak te maken op de kinderopvangtoeslag. De tarieven en het pedagogisch plan zijn terug te vinden op de website van Gastouderadviesbureau Opdekleintjesletten. Op de website van de Rijksoverheid is informatie te vinden omtrent de kinderopvangtoeslag. Voor vragen omtrent de opvang, tarieven en eventuele toeslagen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, raadpleeg daarvoor de contact-pagina op de website.

Een plek waar de kinderen in hun element zijn en zich welkom voelen